FTC – Fluetec Company Group

Vi på FTC – Fluetec Company Group är specialister inom fastighetsteknik och vi strävar efter att skapa enastående lösningar för våra kunder. Med vår breda kompetens och expertis inom området kan vi erbjuda skräddarsydda tjänster som möter dina behov.

Vår företagsgrupp är baserad i Stockholms stad och vi är stolta över att betjäna både stadskärnan och de omgivande områdena. Genom att kombinera fördelarna med en lokal närvaro och snabb respons med resurserna och långsiktigheten hos ett medelstort företag kan vi erbjuda dig det bästa av två världar.

Om oss bild i hero
Om oss bild i block

Vi är dedikerade till att skapa trygga och välunderhållna fastigheter genom regelbunden rondering, förebyggande underhåll och snabb hantering av eventuella akuta fel.

Vi är stolta över att ha skapat en perfekt balans mellan lokal närhet och snabb respons, samtidigt som vi har tillgång till resurserna och långsiktigheten hos ett etablerat medelstort företag. Vårt team består av experter inom olika områden, vars kompetenser överlappar och kompletterar varandra på bästa sätt. På så sätt kan vi erbjuda dig det bästa av två världar – den personliga service och flexibilitet som ett småföretag kan erbjuda, samtidigt som vi har de nödvändiga resurserna och stabiliteten för att leverera högkvalitativa och hållbara lösningar.

Våra certifieringar

Vi är stolta över att vara certifierade inom flera olika områden inom fastighetsförvaltning. Våra certifieringar är en indikation på vår kompetens, vårt engagemang för kvalitet och vår strävan att leverera högsta möjliga standard till våra kunder. När du väljer oss som din fastighetsförvaltningspartner kan du lita på att du samarbetar med ett företag som har bevisad kompetens och uppfyller de högsta branschstandarderna.

Kontakta oss

Kontakta oss

Om oss

FTC – Fluetec Company Group är en grupp av företag som tillhandahåller fastighetstekniska tjänster. Vår styrka är att våra kompetenser överlappar och kompletterar varandra samtidigt som vi kombinerar småföretagets lokala närhet och snabbhet med det medelstora företagets resurser och långsiktighet.

Vi är primärt verksamma inom Stockholms stad och närliggande kranskommuner. Vårt huvudkontor ligger i Bromma och vi har även lokalkontor i Hägersten och Täby.

Kontakta oss